Sommartider!

Sommartider betyder ridlägertider i min egen verksamhet. Även om jag (numera) inte sköter allt ”operativt” arbete på egen hand så är jag involverad och engagerad på olika sätt under nio fantastiska, fullbokade, ljuvliga, hästiga veckor här hemma på ridskolan! Högsäsong hos oss, helt enkelt.

Några lägerveckor är helt mina egna, medan jag under andra veckor finns i bakgrunden som ytterst ansvarig. Något som också kommer att ske i bakgrunden under sommaren är påfyllnad av denna sida. Ni kommer inte att märka av det så mycket under sommaren just – här kommer att stå ganska stilla – men när hösten kommer är sidan förhoppningsvis välfylld, med en pott att strategiskt plocka av!

Här kommer en sammanfattning av en del:

  • Förutom de vanliga blogginläggen håller jag på att fylla en förmånlig ”medlemsportal” bakom kulisserna. Den kommer jag att berätta mer om när den är redo att se dagsljus!
  • Webföreläsningar är också något jag förbereder. Onlineverksamheten överlag är under utveckling! 
  • Jag planerar höstens föreläsningsuppdrag, som redan nu är många! Mina möjliga resdagar (långväga) är bokade till mitten av november. Hösten -19 är också den sista terminen då jag gör mina uppdrag till ”studentpris”. Jag kommer fortsatt att vara studerande till dess att jag kring årsskiftet 19/20 tar min Masterexamen i Pedagogiskt Arbete. Jag har då ”testat” mitt utbildningskoncept under cirka två års tid och nu börjat mejsla fram en – enligt mig själv – riktigt bra variant som är den jag kommer att bygga vidare på efter min examen. Det har varit en fantastisk förmån att få göra på detta vis!
  • Två nya halvdagsföreläsningar med två ”nya” inriktningar är i planeringsfasen – kommer till hösten att kunna bokas. En av dem går under arbetsnamnet ”Tillgänglig Ridskola”. 
  • Boken! Ja, den är på gång. Det är bara tiden som är knapp. Men jag lovar att den kommer.

Ja det var lite av vad min sommar kommer att innehålla. Jag kommer att kika in ytterligare en gång inom kort med ett tips på hur du kan kicka igång dina ridlägerveckor på ett riktigt bra vis, med lärande, kunskapsbildning, utbildning och undervisning i fokus. Precis det som är utbildningskonceptet Ridskolepedagogik’s signum!

Önskar dig en fantastisk sommar!

Vad har du för tankar om detta?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.