BOKNING

Det går mycket bra att boka Ridskolepedagogik för inspirationsföreläsningar, fortbildningar och utbildningar inom ett brett område utbildningsvetenskap i ridskolemiljö. Ridskolepedagogik finns i olika former som kan anpassas mot både ridlärare, stallvärdinnor, ungdomsledare och ridskolans elever med föräldrar. Jag kommer gärna till er!

Såväl lokala ridskolor som distrikt och skolor/utbildningsforum är välkomna att höra av sig med önskemål och förfrågningar.

Jag arbetar under mitt eget aktiebolag och fakturerar uppdrag + reseersättning + moms. Väljer ni ett av de färdiga koncepten (se utbildningar och kurser i meny ovan) finns fasta priser på uppdrag. Vill ni ha något annat ordnar jag givetvis det också!

Här har Södermanlands och Västmanlands Ridsportförbund skrivit om en fortbildningsdag som gick av stapeln 23/3 – 18.


Prisuppgifter just nu*:

Heldag (6 h) 4000 kr (moms tillkommer).

Halvdag (3 h) 2000 kr (moms tillkommer).

Per mil: 20 kr (moms tillkommer).

Under 2019 kommer jag att fortsätta att arbeta mot både olika ridsportdistrikt samt på Ridskolan Strömsholms ridlärarutbildningar. Utöver det finns tid för lokala aktiviteter hos er!

* Prisuppgifterna är “studentpriser” då jag slutspurtar min masterexamen samt bedriver ridskolepedagogik i en uppstart/testfas. I januari 2020 ändras detta.


Ridskolepedagogik står för utbildningsvetenskap i ridskolemiljö.
Vill du veta mer?
Kontakta mig gärna på maria@bjorkviksponnyridskola.se