PLUGGA RIDSKOLEPEDAGOGIK ONLINE

I forumet Google Classroom finns under HT22/VT23 några olika möjligheter till utbildning i ridskolepedagogik online.


Hej!

Trots att jag just nu har en mer tillbakadragen profil så finns det fortfarande möjlighet att ta del av utbildningar i ridskolepedagogik. Studier sker på egen hand genom ett upplägg i Google Classroom. I detta häfte kan du läsa mer om vilka kurser som finns och lite om dess innehåll:

Basutbildningar 2022

 

Introduktion till Ridskolepedagogik är just vad det låter; en kort introduktion till hela konceptet och tankesättet.

Introduktion till Ridlektionsmodellen likaså, är en kort introduktion till min egen ‘uppfinning’ Ridlektionsmodellen och dess upplägg.

Två kurser har uppgifter att lämna in (Tillgänglig ridskola & Yngre barn på ridskola). Detta sker också i Google Classroom och återkoppling/feedback ges av mig inom ca 2 veckor. Till dessa två kurser utfärdas också kursintyg om arbetsinsatsen för detta uppfylls (mer information finns i ditt klassrum).

Yngre barn på ridskola är en omfattande kurs som jag är riktigt stolt över och som jag lagt ned mycket tid på att utforma. Kunskap du får genom den kursen är unik i sitt slag och verkligen ett stort steg mot att utveckla undervisningen på ridskolan mot framtiden. Den har en egen studiehandledning till hjälp. Du kan tjuvkika på den här:

Yngre barn på ridskola – Studiehandledning

OBS. I Studiehandledningen står det att du har 100 dagar på dig att läsa kursen. Det stämmer inte längre – tiden är obegränsad!

 

Jag har också några mindre ‘utbildningspaket’ på gång. Dessa går just nu under arbetsnamnen Utforska utbildningsskalan (det kommer ett eget inlägg om den snart), Från kommando till kommunikation & Ridlektion med reflektion.


 

Ansök till kurs/klassrum:

Du söker till den inriktning du är intresserad av genom att:

  1. Sända ett mail till ridskolepedagogik@gmail.com från den mailadress du vill använda som din användare i Google Classroom. Ange önskad kurs i mailet samt hur du vill betala (faktura eller swish).
  2. Du får en bekräftelse på deltagande och en inbjudan till det klassrum du sökt.
  3. Logga in och sätt igång!

 

%d bloggare gillar detta: