Studiesommar – mina tips!

Att jag gillar akademiska studier kommer nog inte som en överraskning för någon som brukar kika in här. Idag tänkte jag försöka peppa fler till att plugga!

Jag har nämligen gått igenom årets sommarkurser på https://www.antagning.se utifrån tre kriterier; 1) Ämnet är utbildningsvetenskapligt relaterat och relevant att tillämpa i ridskolemiljö, 2) Kursen ges som distanskurs och 3) Kursen ges på grundnivå, det vill säga du behöver inte ha några akademiska studier i bagaget sedan tidigare för att vara behörig (jag hoppas att jag läst rätt på alla).

Och här kommer mina tips!

Pedagogik – introduktion till akademiska studier 3 hp

Små barns språkutveckling 7,5 hp

Ungdomssociologi 7,5 hp

Ungdomar, hälsa och livsstil 7,5 hp

Specialpedagogiska utmaningar i en skola för alla 7,5 hp

Jag slår ett särskilt slag för ungdomssociologi och små barns språkutveckling eftersom jag själv har läst dem. Har du sökt någon av dessa (eller kanske någon annan kurs) – skriv gärna och berätta! Behöver du hjälp med något eller någon att bolla tankar med när du väl är igång med dina studier så vet du var jag finns!

Anmälningstiden går ut 15 mars, så in och sök nu!

Lycka till!

PS. Jag återkommer med tips på kurser inför höstterminen lite senare. De kommer ut 15 mars.

Vad har du för tankar om detta?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.