Alla vill följa med till Ullared!

Med anledning av alla härliga julshower det delas bilder ifrån just nu inspirerades jag till att skriva om en av de allra roligaste och bästa shower vi gjort hos oss! Vi avslutar varje sommarridlägervecka med show, utklädnad och musik – och de äldsta eleverna (14-17 år) vill alltid överträffa sig själva. Förra året gjorde de verkligen det i showen ”Gunilla Persson söker man i Ullared”.

Historien i sig var ganska skruvad. Det började med Dj Marschmallow, fortsatte till Ullared där Gunilla Persson var på jakt efter en blivande make. Mötte karaktärer som Anette & Ove Sundberg, Jesper & Mia Parnevik, Arga Snickaren (på den arga hästen), Martin Timell & Willy från Bygglov samt givetvis Gunnel & Maritta och Morgan & Ola-Conny. Dessutom dök Alexander Bard & Laila Bagge upp på ett hörn.

f16
Jag hade äran att vara speaker och showmanager i denna fantastiska show 🙂

Våra ungdomar gick all in på ett underbart vis – klädde sig, sminkade sig och övade sin karaktärs egenheter om mimik. Plus förstås ridvägar och ”flow” mellan showens olika akter.

Handlingen gick sedan över diverse akter och historiens storyline gick ut på att Gunilla slutligen stod inför ett val mellan Jesper Parnevik, Ove Sundberg, Arga Snickaren och Willy från Bygglov. Ledsna fruar, förvirrade Ullaredbutiksbiträden klädda i blått och gult och shoppinggalna damer med foppatofflor till tonerna av Drängarnas; ”Alla vill följa med till Ullared, till Ullared!” gav oss ett mäktigt minne för livet!

Denna show är så rolig – igenkänningsfaktorn är så stor – att den lätt skulle passa på de stora arenorna! Vi har inte gjort slag i saken att ansöka eller försöka själva ännu, men om chansen skulle dyka upp sammankallar vi lätt gänget igen och kör – eller hur ungdomar? 🙂

u80

 

 

Vad har du för tankar om detta?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.