Hästis-teori i färgblock!

Om ni hängde med på Instagram i ”händelser” under vecka 27 i somras såg ni hur vi jobbade med barnmärkena från Stockholms Ridsportförbund! Bilderna finns kvar under ”höjdpunkter” om ni vill titta. Sök efter @ridskolepedagogik på Instagram!

Där ligger också några filmsnuttar som visar och berättar om upplägget, som enkelt förklarat var en färg per dag = ett märke per dag. 

Det blev succé! Jag ska skriva ett längre inlägg om hela ridlägerveckan så småningom, det finns på skrivlistan! Inför höstterminen kläckte sedan min kollega Amelie den fantastiska idéen att låta Hästis teoripass byggas i block om färg och riktas mot respektive märke.

Hästis är ridgruppen för våra allra yngsta ryttare (2-5 år) och de har alltid 30 minuter ridning + 30 minuter teori. Tidigare har vi gjort en annan teoriterminsplan som visserligen också funkat bra – men denna är klart mycket bättre!

Kika och inspireras gärna!Till varje moment gör vi arbetsblad i någon form, så att eleverna alltid får med sig något i handen hem. Några sådana teoriblad finns att hitta här på denna sida i tidigare skrivna inlägg.

Jag pysslar också med en ny flik som heter just nedladdningsbart material där gamla och nya arbetsmaterial ska samlas – för nya kommer ständigt!

Vad har du för tankar om detta?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.