Dags för en lägesrapport!

Här har det varit tyst ett tag! Jag har inte försvunnit alls, det är bara det att allt liksom tog fart! Oj så roligt att så många både hedrande och inspirerande förfrågningar har landat i min inkorg under de senaste veckorna! Möten har avverkats och planer har smidits för Ridskolepedagogiks räkning. Detta alltså redan nu inför höstterminen 2018 (och för framtiden givetvis)!

jadden
Hej! 

Lisa på Södermanlands/Västmanlands Ridsportförbund sade när vi bokade de två fortbildningsdagarna för en knapp månad sedan att ”det är bäst vi bokar nu – du kommer att bli svår att boka framöver”. Det verkar faktiskt som att hon hade rätt!

Utan att skriva för mycket om detaljerna så kan jag ändå hinta om att planerna involverar fortbildningar för distrikt, utbildningar på enskilda ridskolor, filminspelning(!), pedagogik på Strömsholms olika ridlärarutbildningar samt att jag också är engagerad i en ny hästsatsning på en gymnasieskola i Flen. Otroligt roligt!

Detta kan jag kombinera alldeles utmärkt med att jag till hösten ska skriva min första Masteruppsats av två (upplägget i programmet är 15 hp + 15 hp i uppsatsform) i 50% studietakt (enligt plan). Utöver detta driver jag ju också en egen ridskola – med absolut nödvändig hjälp av min fantastiska personal!

Eftersom jag alltid är väldigt mån om att leverera ägnar jag därför nu mycket av min tid till förberedelser inför diverse uppdrag. Vi ska även i dagarna precis till att starta upp vårterminen på ridskolan här hemma. Vi har ju ännu inget ridhus utan bedriver verksamhet i säsongsvariant från mars till december och med ett vinteruppehåll (istället för sommarbete) i januari och februari. Våren ser dock ut att dröja, men vi vet att den kommer så småningom så vi håller fokus framåt – snart har vi ljuvligt väder och då har vi glömt snöstormen!

Är du ridlärare i Södermanland eller Västmanland och intresserad av ridskolepedagogik – anmäl dig till fortbildningsdagen på Ridsportens Hus 23/3! Där ska vi pyssla med detta!

Vi hörs och ses!