BOKNING

Det går mycket bra att boka Ridskolepedagogik för inspirationsföreläsningar, fortbildningar och utbildningar inom ett brett område pedagogik på ridskola. Ridskolepedagogik finns i olika former som kan anpassas mot både ridlärare, stallvärdinnor, ungdomsledare och ridskolans elever med föräldrar. Jag kommer gärna till er!

Såväl lokala ridskolor som distrikt och skolor/utbildningsforum är välkomna att höra av sig med önskemål och förfrågningar.

Jag arbetar under mitt eget aktiebolag och fakturerar per timme + reseersättning + moms. Antalet timmar baseras dels på hur mycket tid som tillbringas på plats, samt dels också inkluderat viss förberedelsetid. Väljer ni ett av de färdiga koncepten (se utbildningar och kurser i meny ovan) behövs endast en kortare förberedelsetid för att rikta materialet mot just er. Vill ni ha något annat ordnar jag givetvis det också!

Här har Södermanlands och Västmanlands Ridsportförbund skrivit om en fortbildningsdag som gick av stapeln 23/3 – 18.


Prisuppgifter just nu:

Per timme: 500 kr (moms tillkommer).

Per mil: 20 kr (moms tillkommer).

Under våren 2019 kommer jag att fortsätta att arbeta mot både olika ridsportdistrikt samt på Ridskolan Strömsholms ridlärarutbildningar. Utöver det finns tid för lokala aktiviteter hos er!


Ridskolepedagogik står för utbildning, utveckling och skriftligt material med inriktning utbildningsvetenskap i ridskolemiljö. Syftet med ridskolepedagogik är att skapa klarhet kring utbildningsvetenskapliga teorier och begrepp samt visa på dess konkreta användbarhet i praktiken på ridskolan.
Vill du veta mer?
Kontakta mig gärna på maria@bjorkviksponnyridskola.se